Організатор SmileExpo

Київ

Придбати квиток
2023.10.10
Новини VAPEXPO

Переможець Unlimited Cloud Contest Ілля Макурін: «Помітно, що індустрія вейпінгу в Україні швидко набирає обертів»

Вейп-виставка VAPEXPO Kiev вже вкотре збирає на одному майданчику любителів вейпінгу з різних країн і міст. На захід приїздять не лише для того, щоб представити свою продукцію, поспілкуватися з іншими компаніями на ринку, але й взяти участь у вейп-змаганнях. З кожним івентом бажаючих стає більше, що не може не тішити.

На осінньому VAPEXPO Kiev відбулися чотири клауд-контести в рамках The World Serioues of Vaping. Ми поспілкувалися з переможцем Unlimited Cloud Contest і срібним призером Cloud Contest (до 80 кг) Іллею Макуріним щодо його секретів перемоги і вражень від участі.

Інтерв'юер – VAPEXPO Kiev

Респондент – Ілля Макурін (І.М.)


VAPEXPO: Ілле, розкажи про свої відчуття після перемоги?

І.М.: Я трохи шокований. Перед конкурсом дуже хвилювався через те, що хворію. Переймався, що захлинуся парою, і нічого не вийде. Але все вийшло! Радий тому, що дотягнув до кінця!


VAPEXPO: З якою рідиною і модом ти брав участь?

І.М.: Звичайно ж, я обрав рідину компанії YoVape, яку представляю на виставці. Мої девайси – це мод VCM від Vaperz Cloud і дріпка Mason.


VAPEXPO: Чому вирішив обрати саме VCM?

І.М.: Вчора я брав участь в Cloud Contest (до 80 кг) з іншими пристроями, і посів друге місце. Програв у фіналі, бо сталося те, чого боявся, – захлинувся парою.

За титул срібного призера мені подарували новий VCM. Я подумав, що можна спробувати і на ньому щось зробити. Стало цікаво, на що девайс здатний, тому для участі в Unlimited Cloud Contest обрав саме його заради експерименту. Що ж, експеримент вдався.


VAPEXPO: Як часто ти береш участь у вейп-контестах?

І.М.: Я сам із Пітера, тому намагаюся не пропускати жодного вейп-контесту в Росії. Був на VAPEXPO SPb і майже на всіх VAPEXPO Moscow.

За все життя брав участь в 10 конкурсах і лише в одному чи двох не посів призових місць. Зараз намагаюся спробувати свої сили скрізь, де тільки є можливість.


VAPEXPO: Чому ти почав парити?

І.М.: Захоплююся вейпінгом з 15 років. Зараз мені 20. За простими підрахунками можна зрозуміти, що займаюся цим вже 5 років. У юнацькому віці я палив, що не особливо подобалося мамі. Чесно зізнаюся, до сих пір лаю себе за те, що так рано почав це робити. Перейшов на вейпінг, бо це менш шкідливо і не має насиченого запаху. Згодом я почав ходити на виставки, брати участь у змаганнях, захопився вивченням намоток і девайсів. До слова, вчора на виставці проводив вже свій майстер-клас з коїлбілдінгу.


VAPEXPO: Ти сам вирішив спробувати себе в якості учасника вейп-контестів?

І.М.: Вперше мене підштовхнули хлопці з YoVape. Перед першим турніром я дуже сумнівався, думав, що просто вийду на сцену і зганьблюсь. Я брав участь зовсім непідготовленим, але посів друге місце. Після цього почав активно тренуватися, щоб стати кращим.


VAPEXPO: Чому ти вирішив приєднатися до YoVape, а не до іншої компанії?

І.М.: Мені подобається і атмосфера у хлопців, і їх продукція. Хочеться їх просувати, бути з ними в одній тусовці та разом працювати. Це крута команда з 15 осіб. Більше того, я б навіть сказав, що це одна велика сім'я. Всі дуже дружні.


VAPEXPO: Які залишилися враження про VAPEXPO Kiev?

І.М.: Тут дуже хороший рівень! Видно, що індустрія вейпінгу в Україні швидко набирає обертів. Масштаби цього заходу величезні! Більші, ніж у Пітері, наприклад. Обов'язково повернуся сюди ще раз! Мені тут дуже сподобалося!


P. S. Дізнайся, хто і як обійшов Іллю в першому контесті! А також інші подробиці з VAPEXPO Kiev 2017 – просто стеж за новинами: ми підготували цілу серію інтерв'ю, огляди жиж і багато інших цікавинок з виставки!

Автор: Яніна Воловік

Підпишись і першим дізнайся про новини і розіграші подарунків.

buy ticket
Сloud Contest