Організатор SmileExpo

Київ

Придбати квиток
2023.07.20
Новини індустрії

Pangu by Kangertech – щось новеньке

Pangu by Kangertech – щось новеньке

У Kangertech розробники не втомлюються дивувати своїх прихильників. Новий бак-атомайзер Pangu має певні особливості, що вирізняють його поміж прямих конкурентів.

Робити акцент на зовнішньому вигляді безглуздо - він абсолютно однаковий з атомайзером Cleito. Але всередині є один незвичайний елемент, який одразу привертає увагу - це випарник. Особливий «Clean Hands coil». Особливість його полягає в довжині, що перевищує габарити девайсу. Отже випарник виконує функції дріп-типу та випарникової шахти водночас. Судячи з назви, зрозуміло, що розробники робили акцент на зручній заміні випарника. Він просто вкручується через отвір зверху, не забруднюючи руки.

Але ця перевага також є й недоліком Pangu. Річ у тім, що знайти в продажу новий «Clean Hands coil» досить складно. Тому, купуючи цей атомайзер, замовляйте одразу декілька таких випарників.

У всьому решта Pangu демонструє себе якнайкраще - об'єм баку 3.5 мілілітри та чудова верхня заправка. Можемо стверджувати, це блискучий вибір для тих, хто бажає придбати якісний девайс, з яким руки завжди залишатимуться чистими.

Підпишись і першим дізнайся про новини і розіграші подарунків.

buy ticket
Сloud Contest