Організатор SmileExpo

Київ

Придбати квиток
2023.07.05
Новини індустрії

Amor Mini Tank by Wismec – бак для мас

Компанії Wismec належить значна частка ринку електронного паріння. Попри величезний асортимент пристроїв, що вона виробляє, Wismec все ж здобула популярність завдяки своїм бокс-модам. Але зараз ми не згадуватимемо про них, а поговоримо про атомайзери. Дуже якісна серія бак-атомайзерів Amor не мала суттєвих недоліків і могла конкурувати з суттєво дорожчими аналогами. Нещодавно Wismec вирішила випустити міні-версію свого атомайзера, про який сьогодні говоримо.

Почнемо з того, що цей бак сьогодні можна придбати лише в кітовому наборі разом з оновленим бокс-модом RX75. Комплект належить серії Reuleaux і є впевненим середнячком на ринку наборів для паріння. Рішення досить незвичне, оскільки мод RX75 – це пристрій на рівень вище від Amor Mini, що наштовхує на певні питання.

Наш атомайзер буде доречним, насамперед, не досвідченим клаудчейзерам, а початківцям, які ще шукають свій смак, простоту в обслуговуванні та демократичні ціни.

У комплекті є лише один випарник на 0,2 Оми. Така мізерна комплектація змусила загуглити, що ж і ще можна вкрутити в наш бак. Як з'ясувалося – нічого. Чому випустили на ринок девайс лише з одним змінним випаровувачем, незрозуміло. Зараз атомайзери конкурентів, що не обслуговуються, можна комплектувати одразу декількома випаровувачами з різними характеристиками.

Щоб заправити рідину, досить просто зняти верхню кришку. Надзвичайно просте та зручне рішення, що вдається реалізувати не всім бакам.Конструктори не зосереджувалися на обдуві. Для такого атомайзера двох невеличких отворів і кільця регулювання знизу більше ніж достатньо.

Цілком очевидно, що Amor Mini – це вибір для тих, хто лише знайомиться з вейпінг-культурою і не бажає обтяжувати себе турботами з базою, що обслуговується. Враховуючи ціну в 17-20 доларів, девайс можна сміливо рекомендувати парильникам-початківцям.

Підпишись і першим дізнайся про новини і розіграші подарунків.

buy ticket
Сloud Contest